Motociclisme

La lliçó de pilotatge de Márquez el situa en la posició preferent

Motor. Arrisca en els darrers minuts de la classificació de Moto GP, posa neumàtic de sec amb la pista mig molla i quan torna a ploure, i treu dos segons i mig al segon classificat

Marc Márquez (Honda) ha tornat a donar una gran lliçó de pilotatge en la classificació del Gran Premi de la República Txeca i ha aconseguit la posició preferent amb dos segons i mig d’avantatge sobre el segon. El cerverí s’ha arriscat en els darrers cinc minuts ja que ha posat neumàtics de sec quan la pista encara tenia moltes zones mullades, i a sobre ha tornat a ploure quan estava fent les seves voltes ràpides. Davant la incredulitat dels seu propi equip, ha fet el millor temps de 2:04.165 en la primera volta millorant en més de dos segons el temps que el situava en la vuitena posició provisional i superant per més d’un segon al francès Johann Zarco (KTM) que ocupava al primer lloc. Com que l’australià Jack Millor (Ducati) també anava ràpid amb neumàtic de sec i ha fet el segon registre (2:05.277), Marc Márquez ha fet una segona volta al màxim i tot i que encara plovia més, ha millorar el seu temps realitzant un espectacular 2:02.753, superant per més de dos segon i mig a Jack Miller, que en el seu segon intent per millorar el seu temps ha caigut, sense conseqüències.

Marc Márquez ha aconseguit la posició preferent número 86 de la seva carrera esportiva, i la 58 de la màxima categoria amb el que ha igualat el rècord absolut de l’australià Mick Doohan.

Pol Espargaró (KTM) ha fet uns gran entrenaments i sortirà des de la cinquena posició amb 2:05.710, mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha ocupat la sisena plaça amb 2:06.172. Maverick Viñales (Yamaha) ha sigut el novè (2:06.626), mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) amb 2:06.284 i Tito Rabat (Ducati) amb 2:07.315 no han passat la Q1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)