Motociclisme

Àlex Márquez, sense rival a la República Txeca

Motor. El pilot de Cervera, que ha corregut la cursa tot sol, ha aconseguit la cinquena victòria en sis curses i s’ha beneficiat de la caiguda de Lüthi

Àlex Márquez no ha tingut rival en la cursa de Moto 2 del Gran Premi de la República Txeca i ha aconseguit la cinquena victòria en les sis últimes curses. El pilot de Cervera només ha perdut el primer lloc en la sortida, però l’ha recuperat en pocs revolts i ja no ha deixat el lideratge de la prova. Només Fabio di Giannantonio ha pogut seguir, encara que a certa distància, el ritme inicial de Márquez, però el català no ha parat d’eixamplar el seu avantatge i ha rodat completament sol la resta de la prova. Di Giannantonio ha acabat segon i Enea Bastianini, que havia sortit des de la 18a posició de la graella, tercer.

Márquez ha tret un rendiment màxim de la cursa. A més d’aconseguir la victòria, s’ha vist afavorit per la caiguda de Thomas Lüthi, el seu màxim rival en la lluita pel títol, en la cinquena volta. També ha acabat a terra l’altre català de la categoria, Xavi Vierge,que ha pogut tornar a pujar a la moto i acabar 24è.

Moto 2. GP República Txeca
1r Àlex Márquez (Kalex) 38:49.768
2n Fabio di Giannantonio (Sp. Up) a 3.018
3r Enea Bastianini (Kalex) a 4.158
4t Jorge Navarro (Speed Up) a 4.290
24è Xavi Vierge (Kalex) a 58.874
Moto 2. General
1r Àlex Márquez (Kalex) 161
2n Thomas Luthi (Kalex) 128
3r Augusto Fernández (Kalex) 110
4t Jorge Navarro (Speed Up) 110
13è Xavi Vierge (Kalex) 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)