Motociclisme

Fenati torna a fer una ‘pole’ en Moto 3

Motociclisme. El pilot italià d’endú la posició preferent en el GP d’Àustria en la categoria petita. Els catalans Arenas i Alcoba, lluny dels primers llocs

Romato Fenati ha fet la posició preferent en el GP d’Àustria de Moto 3, amb un temps d’1:36.460. És la primera pole del curs del pilot italià –el novè pilot diferent que encapçala la graella en onze curses– i també la primera que fa en la categoria petita d’ençà del 2017. L’any passat, Fenati va córrer en Moto 2 però no va acabar el curs, ja que el van sancionar per una maniobra antiesportiva. Quan li van aixecar la sanció, va baixar a Moto 3 amb vista a aquest any, i ara per fi ha fet una pole.

La segona posició ha estat per a Ayumu Sasaki, però el pilot japonès arrossega una sanció de dotze llocs a la graella, de manera que serà el valencià Jaume Masià qui arrencarà segon.

Els pilots catalans no han passat el tall de la Q1. El gironí Albert Arenas ha fet el vuitè temps (1:37.695) –passaven els quatre millors– i demà sortirà 22è. Per la seva banda, Jeremy Alcoba ha estat desè en la Q1 (1:37.714), 24è en la graella. El tortosí competeix substituint Gabriel Rodrigo, lesionat.

Els líders de la general tampoc s’han lluït. Aron Canet ha fet el catorzè millor temps en la Q2, i Lorenzo Dalla Porta, el novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)