Motociclisme

Dovizioso manté el domini de Ducati a Àustria

Motociclisme. El pilot italià avança Marc Márquez en l’últim revolt de la cursa, al final d’un duel cara a cara entre tots dos

Andrea Dovizioso ha batut Marc Márquez en un duel directe en el GP d’Àustria de Moto GP. El pilot italià de Ducati ha avançat el català d’Honda en l’últim revolt de la cursa, al final d’un reguitzell d’atacs i contraatacs entre tots dos en les últimes tres voltes. El tercer classificat, el debutant Fabio Quartararo (Yamaha), ha creuat la meta a 6.1 segons, el seu tercer podi en les últimes cinc curses.

D’aquesta manera, la marca italiana manté el domini en la cursa del Red Bull Ring d’ençà del retorn d’Àustria al mundial, el 2016. Alhora, és el tercer any seguit que Márquez es juga la victòria en l’última volta en el feu de Ducati, batut el 2017 per Dovi, l’any passat per Jorge Lorenzo –ara company seu a Honda, però absent avui– i altra vegada per l’italià enguany. El circuit austríac continua sent l’únic del calendari en el qual el 93 no ha aconseguit guanyar encara en Moto GP.

Rere Quartararo han entrat les Yamaha oficials de Valentino Rossi i Maverick Viñales. L’empordanès ha batut Àlex Rins (Suzuki), sisè, per dues centèsimes sobre la línia de meta. L’últim català dins dels punts ha estat Aleix Espargaró (Aprilia), catorzè. El seu germà Pol (KTM) ha quedat a l’estacada en la segona volta, mentre que Tito Rabat (Avintia Ducati) ha caigut en la volta 21 (de 28), quan era tretzè.

Amb la segona victòria del curs, Dovizioso retalla de cinc puntets l’avantatge de Márquez en la general. Ara el cerverí suma 230 punts, 58 més que l’italià.

La pròxima cursa del mundial serà el GP d’Anglaterra, el 25 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)