Motociclisme

Quartararo vola a Silverstone

Motociclisme. El pilot francès avantatja Marc Márquez de més de mig segon en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Anglaterra

Fabio Quartararo ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Anglaterra. El pilot francès de Yamaha ha muntat un joc nou de pneumàtics del compost mitjà en els últims minuts i ha estat l’únic a baixar dels dos minuts a Silverstone (1:59.952). Cap altre pilot ha muntat rodes noves.

Marc Márquez ha estat segon (2:00.538), a més de mig segon de Quartararo. El cerverí ha dominat la sessió de bon començament, i ha fet el registre amb un joc del compost mitjà amb 16 voltes al damunt.

Maverick Viñales (Yamaha) ha estat tercer, tot i que ha caigut en el ràpid revolt d’Stowe. Àlex Rins (Suzuki) ha estat quart, l’ultim pilot per sota de 2:01. Entre la resta de catalans, Tito Rabat (que fa un any es va lesionar greument en aquest circuit) ha estat onzè; Aleix Espargaró (Aprilia), dotzè, i Pol Espargaró (KTM), dissetè.

Per la seva banda, Jorge Lorenzo s’ha classificat 22è i últim. El pilot mallorquí reapareix a Silverstone després de gairebé dos mesos de baixa, de resultes de la lesió en dues vèrtebres que va tenir a Assen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)