Motociclisme

Quartararo recupera la volta del rècord

Motociclisme. El pilot francès havia fet el millor temps absolut del dia a Silverstone, però en un principi li havien anul·lat

Fabio Quartararo ha acabat primer en la combinada dels entrenaments lliures del GP d’Anglaterra, per bé que inicialment la direcció de cursa li havia anul·lat el millor temps d’1:59.225, per haver excedit els límits de la pista en el sisè revolt. Els oficials han revisat les imatges i han decidit tornar el temps al pilot francès, i també a Valentino Rossi i Takaaki Nakagami. El temps de Quartararo és el nou rècord de Silverstone, que aquest any ha estat asfaltat de nou.

Abans d’això, Marc Márquez havia acabat la primera jornada d’entrenaments del GP d’Anglaterra de Moto GP amb el millor temps absolut. El pilot cerverí ha batut el rècord de la pista de Silverstone en la segona sessió (1:59.476) i ha avantatjat Maverick Viñales de gairebé tres dècimes. Tots dos han fet el temps a les acaballes de la sessió, el d’Honda amb un pneumàtic dur usat al davant i un de nou al darrere, i el de Yamaha amb un joc tot nou, mitjà al davant i tou al darrere.

Igual que en la primera sessió, Márquez ha dominat la sessió de bon començament (2:00.186, amb dur al davant i tou al darrere, tots dos nous), per bé que ha tingut una caiguda sense conseqüències en la seva quarta volta.

En la combinada, Aleix Espargaró (Aprilia) és provisionalment desè –l’últim pilot amb passi directe a la Q2–, tot i que ha tingut una avaria tècnica en la segona sessió. El seu germà Pol (KTM) és onzè; Àlex Rins (Suzuki), tretzè, i Tito Rabat (Avintia Ducati), divuitè. Jorge Lorenzo, company de Márquez a HRC, tanca la combinada en el 22è lloc, a 3.4 del 93.

En Moto 3, Albert Arenas ha fet el millor temps en la segona sessió i és segon en la combinada, mentre que Jeremy Alcoba –per segona cursa seguida, substitut del lesionat Gabriel Rodrigo– és novè, també dins de la Q2 provisional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)