Motociclisme

Exhibició de Marc Márquez a Silverstone

Motociclisme. El pilot cerverí avantatja Valentino Rossi de quatre dècimes i s’endú la posició preferent en el GP d’Anglaterra de Moto GP

Marc Márquez ha fet la posició preferent del GP d’Anglaterra de Moto GP amb un extraordinari registre d’1:58.168, més de quatre dècimes més ràpid que Valentino Rossi (Yamaha), segon. De fet, el pilot cerverí d’Honda ha fet el temps a roda de l’italià de Yamaha en l’última volta de la Q2. Jack Miller rodava tercer en aquest trenet, i ha tret suc de la situació per enlairar-se fins a la primera línia de la graella, amb la Ducati satèl·lit.

La segona línia l’encapçala Fabio Quartararo (Yamaha), batut per Miller per tan sols una centèsima. Àlex Rins (Suzuki) ha estat quart, mentre que Maverick Viñales (Yamaha) i Andrea Dovizioso (Ducati) han marcat exactament el mateix temps (1:58.762), a gairebé sis dècimes de Márquez.

Ha estat la vuitena pole del curs del 93 en dotze proves, la quarta seguida. En la seva carrera en Moto GP, el líder del mundial suma 60 posicions preferents en 120 curses, és a dir, el 50%.

L’altre català en la Q2 a Silverstone ha estat Aleix Espargaró (Aprilia), que sortirà dotzè. Per la seva banda, Pol Espargaró (KTM) ocuparà el tretzè lloc de la graella, i Tito Rabat (Ducati), el setzè. El balear Jorge Lorenzo, amb la segona Honda d’HRC, arrencarà 21è i penúltim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)