Fórmula 1

Catalunya prorroga l’acord i tindrà Fórmula 1 el 2020

Motor.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló, ha prorrogat el contracte amb la Formula 1 per al 2020, assegurant la continuïtat en el calendari del Campionat del Món FIA de Formula 1.

Amb la prolongació de l’actual contracte, que expira aquest 2019, el Circuit de Barcelona-Catalunya confirma la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 la temporada que ve, i seguirà fent història, ja que el traçat català acollirà per 30a edició consecutiva el gran premi.

En l’actualitat, s’està elaborant un pla estratègic per al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb la voluntat de construir un projecte més ampli per a la instal·lació i de garantir la seva viabilitat, en el marc del qual es definirà el paper que tindrà la Fórmula 1 a llarg termini.

Chase Carey, president i CEO de Formula1: “Estem encantats de confirmar que el Gran Premi d’Espanya formarà part del calendari del campionat del Món de Fórmula 1 de la FIA del 2020. La voluntat del promotor de ser part de la Formula 1 l’any 2020, és una prova de la capacitat que té aquest esport per a servir de catalitzador, celebrant esdeveniments de categoria mundial, que a més tenen un impacte positiu en l’economia del territori. En els propers mesos seguirem negociant per trobar la manera de seguir ampliant aquesta beneficiosa relació. Mentrestant, vull agrair a Quim Torra, president de la Generalitat, el suport vital que ha prestat a aquestes negociacions, esperant poder celebrar un fantàstic 50è Gran Premi d’Espanya el 2020, el 30è a celebrar-se en un dels circuits tècnicament més exigents del calendari del campionat del món “.

Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya: “Catalunya serà, per 30a vegada consecutiva, seu d’un Gran Premi de Fórmula 1. Catalunya és un país amb una llarguíssima tradició en l’àmbit dels esports de motor, i per això ens satisfà haver-nos consolidat com una cita clàssica en el calendari per als aficionats de tot el món. En aquests 30 anys hem integrat aquest esdeveniment en les polítiques Industrials del Govern, i avui dia la celebració del Gran Premi de Formula 1® al Circuit de Barcelona-Catalunya és un instrument per incentivar al país l’activitat econòmica en àmbits com el turisme, l’automoció o la indústria de l’entreteniment. A més, ens dóna l’oportunitat de projectar al món com som els catalans, com treballem i com és el nostre país. Per tot això, vam celebrar la continuïtat de la Fórmula 1® a casa nostra, agraïm l’excel·lent sintonia amb Chase Carey, president i CEO de la Formula 1®, i assumim que el nostre repte ara és garantir que el Circuit de Barcelona-Catalunya manté aquest paper tant de tractor econòmic com de vincle amb la nostra tradició esportiva i industrial “.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)