Fórmula 1

Ferrari ha fet els deures a l’estiu

Fórmula 1. Sebastian Vettel i Charles Leclerc dominen com volen les primeres tandes d’entrenaments lliures a Spa, una pista molt ràpida que s’adapta bé als monoplaces de Maranello

Sebastian Vettel i Charles Leclerc han situat els dos Ferrari al capdamunt de la taula de temps en les dues sessions d’entrenaments lliures del GP de Bèlgica, amb el qual es reprèn el campionat de F-1 després de les vacances d’estiu. Especialment contundent ha estat Leclerc a la tarda, amb un temps (1:44.123) propi d’una volta de Q3, tot i que el pilot de Mònaco ha tingut l’ajuda d’un rebut. Rere seu, però a sis dècimes, Vettel, amb un més normal 1:44.753 (al matí havia liderat amb 1:44.574). Amb Valtteri Bottas (Mercedes, 1:44.969), Lewis Hamilton (Mercedes, 1:45.015) i el sorprenent Sergio Pérez (Racing Point, 1:45.117) –que va acabar patint un incendi– s’acaben els pilots que han acabat en el mateix segon que Leclerc. Falta saber si Mercedes s’ha limitat a fer quilòmetres per validar novetats, però sembla clar que en la rapidíssima pista de les Ardenes, l’extra de velocitat punta que exhibeix Ferrari respecte a la competència en el primer i el tercer sector de la pista –altra cosa és a final de recta, on no són els més ràpids– pot ser determinant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)