Fórmula 1

Ferrari ho té a mig coll

Motor. Leclerc i Vettel confirmen el bon rendiment a Spa i encapçalen la graella del GP de Bèlgica de F-1, al davant dels Mercedes i el Red Bull de Verstappen. Hamilton es refà d’un accident en l’entrenament lliure del matí i és tercer

Ferrari torna a tenir una oportunitat d’or per assolir la primera victòria del curs de la F-1 a Spa, la tretzena prova i la primera després de l’aturada a l’agost. Charles Leclerc va aconseguir la posició preferent en el GP de Bèlgica, al davant del seu company Sebastian Vettel, seguits pels Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas, i el millor Red Bull, de Max Verstappen. Era la tercera pole del curs de Leclerc i la quarta de Ferrari, i tot just el segon cop que els dos bòlids vermells ocupaven la primera línia de la graella, després de Bahrain. Ja són sis curses seguides que el pilot monegasc és el millor Ferrari el dissabte. Ahir va ser l’únic pilot a baixar d’1:44 en la Q1, i d’1:43 en la Q2 i la Q3. Leclerc va avantatjar Vettel de set dècimes, un marge aclaparador que el pilot alemany va justificar pel trànsit que havia trobat durant la sessió.

De fet, el temps de Vettel va ser només 15 mil·lèsimes millor que el de Hamilton. El líder del mundial va tenir una actuació de mèrit, ja que en l’entrenament lliure del matí va encastar el W10 contra les barreres, quan faltaven dues hores i mitja per a la Q1, però els mecànics de Mercedes van poder refer el cotxe a temps. Sis pilots, Ricciardo, Hülkenberg –havien entrat en la Q3–, Sainz, Kviat, Albon i Stroll, van ser penalitzats en la graella per l’ús d’elements mecànics extres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)