Motociclisme

Maverick Viñales s’enfila fins al primer lloc

Motociclisme. El pilot empordanès encapçala la combinada del GP de San Marino de Moto GP després de liderar la segona sessió d’entrenaments lliures

Maverick Viñales (Yamaha) ha tancat la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de San Marino de Moto GP en el primer lloc de la combinada, després de liderar la segona sessió (1:32.775). El pilot empordanès ha avantatjat Fabio Quartararo de tot just 57 mil·lèsimes. Les Yamaha s’han mostrat prou competitives a Misano, amb les quatre M1 en el top cinc. Només l’Honda de Marc Márquez, tercer, trenca el domini de la marca dels diapasons. El cerverí ha fet tota la sessió amb un sol pneumàtic tou al darrere, mentre que els seus rivals han muntat un tou nou al final.

Pol Espargaró (KTM) ha estat el millor dels altres, sisè en la combinada, mentre que el seu germà Aleix (Aprilia) no ha millorat el temps de la primera sessió però es manté novè en la combinada, dins del pas directe a la Q2. En canvi, Àlex Rins (Suzuki) ha acabat el dia onzè, i dissabte haurà de millorar per evitar el pas per la Q1. Tito Rabat (Avintia Ducati) ha estat divuitè, a 1.4, just al darrere de Jorge Lorenzo (Honda), dissetè, a 1.3 de Mack.

En Moto 3, Albert Arenas (KTM) ha tornat a ser el més ràpid també en la segona sessió. És el primer cop que el pilot gironí lidera els dos entrenaments lliures del divendres en la categoria petita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)