Motociclisme

Viñales lidera la segona sessió a Motorland

Motociclisme. Marc Márquez cau en la segona sessió del GP d’Aragó de Moto GP, però acaba la jornada en el primer lloc de la combinada

Maverick Viñales (Yamaha) ha estat el més ràpid en la segona sessió del GP d’Aragó de Moto GP, al davant dels seus companys de marca Valentino Rossi i Fabio Quartararo. L’empordanès ha fet un temps d’1:48.014, més d’un segon més lent que Marc Márquez en la primera sessió. El cerverí ha caigut en la segona sessió, sense conseqüències, i ha estat quart, a dinou centèsimes de Viñales. El pilot d’Honda, però, ha acabat la jornada al capdavant de la combinada, gràcies al registre estratosfèric que ha fet al matí (1:46.869).

Pol Espargaró (KTM) s’ha tornat a lluir i ha estat el millor dels altres, cinquè. El seu germà Aleix (Aprilia) també ha entrat dins del top deu provisional, un lloc que podria ser definitiu si dissabte es confirma el pronòstic de pluja. En canvi, Àlex Rins (Suzuki) ha acabat onzè, a set dècimes de Viñales, i de moment és fora del pas directe a la Q1. Tito Rabat (Avintia Ducati) ha estat setzè, a 1.3, i Jorge Lorenzo vintè, a 1.7.

Debut de Gerard Riu

En Moto 3, Andrea Migno lidera la combinada, amb el gironí Albert Arenas desè. Aquest cap de setmana competeix un altre català en la categoria petita, Gerard Riu. El de Casserres –el mes vinent farà 20 anys– disputa el mundial júnior de Moto 3 i a Motorland debuta en el mundial absolut com a convidat. Ha acabat la jornada 26è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)