Motociclisme

Marc Márquez fa la ‘pole’ a Motorland

Motociclisme. Pol Espargaró serà baixa en el GP d’Aragó de Moto GP per una fractura al canell esquerre

Marc Márquez ha seguit el guió fil per randa i ha fet la posició preferent en el GP d’Aragó de Moto GP, la novena del curs en catorze proves. El pilot cerverí d’Honda no ha trencat la barrera de l’1:47, com sí que va fer divendres, però tot i això ha esgarrapat tres dècimes a Fabio Quartararo (Yamaha), segon. Maverick Viñales (Yamaha) ha estat tercer, mentre que un excel·lent Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat cinquè, intercalat entre Jack Miller (Ducati) i Valentino Rossi (Yamaha) en la segona línia. Cara i creu per als germans Espargaró, ja que Pol ha caigut en el quart entrenament lliure i té una fractura distal en el radi esquerre. Serà baixa en la cursa. Ducati ha col·locat la moto satèl·lit de Miller en la segona línia, però Andrea Dovizioso ocupa el desè lloc de la graella, a 1.6 de Márquez.

Per la seva banda, Àlex Rins (Suzuki) sortirà dotzè després de no haver superat el tall de la Q1. Tito Rabat (Avintia Ducati), s’ha classificat dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)