Motociclisme

Àlex Márquez, més líder del mundial de Moto 2

Motociclisme. El pilot cerverí es tercer en el GP d’Aragó, rere Brad Binder i Jorge Navarro. Caiguda d’Augusto Fernández, que era segon en la general

Àlex Márquez (Kalex) ha estat tercer en el GP d’Aragó de Moto 2, rere Brad Binder (KTM) i Jorge Navarro (Speed Up). El pilot cerverí ha fet una gran operació amb vista al títol, ja que Augusto Fernández (Kalex), que era el segon de la general i havia guanyat les dues últimes curses, ha caigut en la primera volta, quan era quart, just rere el 73. Àlex Márquez ha lluitat en les primeres voltes amb Luca Marini (Kalex), fins que el valencià Navarro els ha superat tots dos i ha creuat la meta a set dècimes del vencedor. Márquez ha entrat a 2.8. Per la seva banda, el company del cerverí en l’equip Marc VDS, Xavi Vierge, ha entrat desè. S’ha col·locat sisè en la primera volta, però ha anat perdent posicions fins que Jorge Martín (KTM) l’ha avançat en l’última volta i li ha pres el novè lloc.

En la general del campionat, Àlex Márquez té 38 punts d’avantatge respecte de Navarro, que ha desbancat Fernández.

La pròxima cita del mundial serà el GP de Tailàndia, d’aquí a dues setmanes, on Marc Márquez ja podria ser campió de Moto GP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)