Més motor

Exhibició i sacrifici

Motor. Albert Costa fa mèrits per guanyar la segona cursa del GT Open a Montmeló, però acaba segon després de la jugada tàctica de l’equip

Albert Costa va protagonitzar, ahir, una gran actuació en la segona cursa del GT Open al Circuit de Barcelona-Catalunya, la prova reina d’un programa atapeït que va atraure 12.350 espectadors. Al matí, el barceloní va ser l’únic a baixar d’1:44 i va fer la pole amb el Lamborghini que comparteix amb Giacomo Altoè. En la cursa, va sortir a totes i va obtenir un marge de vuit segons abans del canvi de pilots. Així, Altoè va mantenir el primer lloc, amb el cotxe bessó de Siedler i Grenier segon. Llavors, l’equip va decidir que el pilot del RACC i Altoè sacrifiquessin el triomf per tenir menys hàndicap en l’última cita, a Monza –on es jugaran el títol–, i per refermar les possibilitats dels seus companys de ser subcampions. “M’he arriscat per fer la pole i he fet cada volta al màxim. L’equip ha decidit fer una estratègia pensant a córrer més tranquils a Monza, amb menys hàndicap, i ho entenc”, va explicar Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)