Fórmula 1

Ferrari lluitarà contra Mercedes, i amb ell mateix

Fórmula 1. La marca italiana ha guanyat les tres últimes curses però les bales de plata s’han imposat a Rússia des del seu retorn al mundial, el 2014

El circuit de Sotxi viurà una doble i interessant lluita entre Ferrari i Mercedes, i entre els dos mateixos pilots de la marca italiana. El Gran Premi de Rússia podria ser la continuació de la revifada de Ferrari, que ha guanyat les tres darreres curses disputades, però tradicionalment Sotxi és un circuit on les bales de plata han dominat. Des que el GP de Rússia va tornar al mundial l’any 2014, Mercedes ha guanyat totes les curses, cinc, i en tres ha fet el doblet. La marca italiana ha pujat al podi en cinc ocasions amb dues segones places com a millor resultat.

Sobre l’asfalt del circuit de Sotxi també es veurà la lluita entre els dos pilots de Ferrari. L’alemany Sebastian Vettel va guanyar la darrera prova, a Singapur, davant del monegasc Charles Leclerc, que s’havia imposat en les dues anteriors, a Bèlgica i a Itàlia. El monegasc no va acabar content fa una setmana al circuit de Marina Bay amb la seva segona posició en ser superat pel seu company d’equip en el canvi de neumàtics. El líder del mundial, el britànic Lewis Hamilton, intentarà refer-se d’una mala ratxa de resultats amb el seu Mercedes, ja que no guanya una cursa des del GP d’Hongria el 4 d’agost. A Singapur ni tan sols va pujar al podi.

Els quatre pilots de Red Bull i Toro Rosso, equipats amb motor Honda, seran sancionats amb pèrdua de posicions en la graella de sortida per haver fet canvis en les seves unitats de potència. El rus Daniil Kviat sortirà l’últim perquè gairebé ho ha canviat tot, mentre que l’holandès Max Verstappen, el tailandès Alexander Albon i el francès Pierre Gasly perdran cinc posicions. Els quatre arribaran amb els motors més nous al GP del Japó.

UN BON MOMENT

Leclerc suma dues victòries i un segon lloc en els tres darrers grans premis

NO ESTÀ BÉ

Hamilton és un líder sòlid del mundial, però no guanya des del 4 d’agost a Hongria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)