Més motor

Festival d’acció

Motor. Les Blancpain GT Series ofereixen una cursa ben moguda al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb la victòria d’Albert Costa

El Festival de la Velocitat al Circuit de Barcelona-Catalunya es va cloure amb la cursa de tres hores de les Blancpain GT Series, curulla d’acció i amb gairebé 20.000 espectadors. Albert Costa (Lamborghini) es va col·locar primer en la sortida i va contribuir decisivament a la victòria dels seus companys Mapelli i Caldarelli, campions absolut i Endurance. En aquest apartat, el favorit era el Ferrari de Miquel Molina, Rigon i Aleshin, però una punxada del pilot rus en la primera volta els va enfonsar. Molina va fer l’últim relleu, a l’atac, buscant el vuitè lloc que els donaria el títol. Era dotzè quan va envestir Andy Soucek (Bentley) a la xicana i va rebre un boxs a través. L’Audi d’Àlex Riberas va perdre un lloc al podi per un error de Vanthoor en el penúltim gir, mentre que Toni Forné, Lenz i Costantini (Lambo) van vèncer la classe Am.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)