Motociclisme

Marc Márquez, en posició de campionat

Motociclisme. El pilot cerverí torna a caure en l’entrenament qualificatiu del GP de Tailàndia, sense conseqüències, però sortirà tercer, quatre llocs davant de Dovizioso

Marc Márquez (Honda) és més a prop del títol mundial després de l’entrenament qualificatiu del GP de Tailàndia de Moto GP. El pilot cerverí ha tornat a caure en els últims instants de la sessió, sense conseqüències, però tot i això sortirà tercer, des de la primera línia de la graella. Ho farà quatre llocs davant de l’únic pilot que pot endarrerir la celebració del vuitè títol del cerverí, Andrea Dovizioso, que arrencarà setè. El Tro en fa prou acabant al davant de Dovi per coronar-se demà.

La posició preferent se l’ha endut Fabio Quartararo (Yamaha, 1:29.719), la quarta que aconsegueix en el seu primer curs en la categoria reina. Curiosament, el pilot francès també ha anat a terra uns segons després que Márquez, en el mateix indret (cinquè revolt), també sense conseqüències. Abans també havia caigut allà Valentino Rossi (Yamaha), vuitè. “He tibat massa i allà hi ha un sot, però estic content de com funciona la moto”, ha explicat Márquez.

El tercer pilot que ha baixat d’1:30 ha estat Maverick Viñales (Yamaha), que ha superat el 93 en la seva última volta però ha quedat a una dècima de la posició preferent. L’empordanès ha revelat que la pole se li ha escapat en el primer parcial, on ha deixat escapar una dècima.

Àlex Rins (Suzuki) ha estat desè, a un segon de Quartararo i al davant dels germans Pol i Aleix Espargaró (Aprilia), onzè i dotzè, respectivament. El de KTM ha estat un dels herois del dia, ja que ha superat el tall de la Q1 a pesar que fa menys de dues setmanes que el van operar de la fractura al canell que va tenir en l’últim gran premi, a l’Aragó.

Per la seva banda, Tito Rabat (Avintia Ducati) s’ha classificat divuitè, just al davant de Jorge Lorenzo, el segon pilot d’Honda HRC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)