Motociclisme

Jeremy Alcoba, líder del mundial júnior de Moto3, salta al mundial el 2020 amb Gresini

Motociclisme.

El pilot tortosí Jeremy Alcoba serà una de les novetats catalanes en la graella del campionat del món de motociclisme del 2020. Líder del campionat del món júnior de Moto 3, el pilot nascut a Jesús el 15 de novembre del 2001 ha signat contracte amb l’equip Gresini, que disputa el mundial de Moto 3 d’aquesta temporada amb el catalano-argentí Gabri Rodrigo (16è) i l’italià Riccardo Rossi (29è), uns resultats molt per sota de les expectatives de l’equip que dirigeix l’excampió del món Fausto Gresini., vinculat des de fa anys amb Honda.

Alcoba ja ha disputat dos grans premis aquesta temporada amb una invitació, justament substituint Rodrigo en l’equip Gresini. Va ser 21è a Àustria i fins i tot va puntuar (14è) a Silverstone, sempre a davant de Rossi.

En el mundial júnior Alcoba competeix amb l’equip Laglisse i amb una Husqvarna –en el fons, una KTM–, amb el qual és a punt d’obtenir el títol. Suma 179 punts, fruit de dues victòries, tres segons llocs, tres tercers, un cinquè i un sisè, mentre l’únic rival que li pot discutir el títol, el valencià Carlos Tatay, en suma 133. Queden 50 punts en joc, els de les dues curses al circuit de Xest, el cap de setmana del 9 i el 10 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)