Fórmula 1

Verstappen, posició preferent en el GP de Mèxic

Fórmula 1. El pilot de Red Bull deixa enrere els Ferrari de Leclerc i Vettel, mentre que Hamilton només és quart i Bottas s’estimba en l’última volta de l’entrenament cronometrat

Max Verstappen és el gran favorit en el GP de Mèxic després de fer la posició preferent en la Q3. El pilot holandès de Red Bull ha estat l’únic a baixar d’1:15 i ha superat els Ferrari de Charles Leclerc i Sebastian Vettel, segon i tercer.

En canvi, els Mercedes no han tingut un bon dia. Lewis Hamilton ha estat només quart, mentre que Valtteri Bottas s’ha estimbat en l’última volta de l’entrenament cronometrat i sortirà sisè, rere el segon Red Bull, d’Alex Albon.

L’accident del pilot finlandès ha obligat a Vettel a fer avortar el seu últim intent. Rere el pilot alemany rodava Verstappen, però l’holandès no ha aixecat el peu i ha millorat el seu registre anterior. Segurament li anul·laran la volta, però el seu primer temps ja era prou bo per endur-se la pole.

Verstappen ha estat el vencedor de les dues últimes edicions de la cursa mexicana, en tots dos casos havent sortit des de la segona posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)