Motociclisme

Àlex Márquez falla en el primer assalt al títol de Moto2 i Marc guanya en MotoGP

Motor. El cerverí no té el dia, mai està en la lluita pels primers llocs del GP d’Austràlia i cedeix punts als seus rivals. Marc Márquez venç en MotoGP després d’una lluita amb Maverick Viñales, que cau en l’última volta

Àlex Márquez (Kalex) no aconsegueix el títol mundial de Moto2 en la primera oportunitat en el GP d’Austràlia i la seva mala cursa li fa perdre alguns punts respecte als seus màxims rivals. El cerverí tindrà una nova oportunitat de ser campió en el proper GP de Malàisia. Àlex Màrquez en cap moment pot recuperar posicions des de la seva posició de la graella i finalitzar la cursa en el vuitè lloc. Per davant el sud-àfrica Brad Binden (KTM) aconsegueix la victòria i el suïs Thomas Luthi (Kalex) acaba tercer, i els dos s’apropen en la general. El cerverí continua líder de Moto2 però ara només té 28 punts d’avantatge respecte el suís i 33 enfront el sud-africà.

Marc Márquez (Honda) torna a fer una demostració del seu control de la categoria de MotoGP i guanya l’onzena cursa de la temporada. És manté a l’expectativa per darrera de Maverick Viñales (Yamaha), que havia dominat el cap de setmana, el passa en la darrera volta i provoca una errada de l’empordanès quan aquest vol recuperar el primer lloc i cau.

L’italià Lorenzo Dalla Porta (Honda) és el nou campió mundial de Moto3 gràcies a la seva victòria, a Phillip Island, la tercera de la temporada. El seu màxim rival pel títol, el valencià Arón Canet (KTM), cau en les primeres voltes i li deixa el camí lliure. El gironí Albert Arenas (KTM) completa un bon cap de setmana i puja al podi en la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)