Motociclisme

Àlex Márquez guanya el títol mundial de Moto2

Motor. El cerverí acaba segon a Malàisia després de controlar perfectament als seus rivals pel campionat i estar sempre en una posició que el feia campió

Àlex Márquez (Kalex) aprofita la segona oportunitat i guanya brillantment el títol mundial de Moto2. El cerverí acaba segon en la cursa de Malàisia després controlar perfectament als seus rivals pel campionat i ocupar durant tota la prova una posició que li donava el títol. Aquest és el seu segon títol mundial després del que va aconseguir l’any 2014 en Moto3, i tots dos els ha guanyat fent doblet amb el seu germà Marc que s’ha imposat en el de MotoGP. El sud-africà Brad Binder (KTM) guanya la prova i el suís Thomas Luthi (Kalex) acaba tercer però no poden evitar que Àlex Márquez sigui campió mundial a falta d’una prova.

“Vull donar les gràcies a aquest equip increïble. La cursa ha sigut difícil, estic exhaust, ha sigut increïble i es un somni” són les primeres manifestacions d’Àlex Márquez després de la prova.

Brad Binder surt decidit a buscar la victòria i en la primera corba ja es situa en el primer lloc però Àlex Márquez està molt atent i es posa segon, just al seu darrera, una resultat que li dona el títol mundial. El sud-africà va llarg en una corba en la tercera volta i el cerverí passa al primer lloc, però Brad Binder es recupera i ràpidament torna a la primera plaça. Per darrera, el tercer implicat en la lluita pel títol, Thomas Luthi puja fins a la tercera plaça i busca apropar-se a Àlex Márquez, que si es superat i baixa al tercer lloc hauria d’esperar a la propera cursa de València per ser campió. La lluita dels tres pilot els mantenen en aquestes posicions amb diferències menors a un segon entre ells. El cerverí manté al seu darrera al suís sense problemes. Brad Binder guanya la cursa, Àlex Márquez finalitzar en la segona posició i s’emporta el títol mundial de Moto2. El company d’equip d’Àlex Márquez, el barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha ocupat la quarta posició, després d’estar entre els cinc millors durant tota la cursa.

Arenas 12è en Moto3

En Moto3 Albert Arenas (KTM) finalitza en la en la dotzena plaça. El gironí sortida des de la quarta posició de la graella però no ha pogut finalitzar entre els millors. El campió mundial, l’italià Lorenzo Dalla Porta (Honda) ha guanyat la prova..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)