Motociclisme

Només falta l’anunci oficial del fitxatge d’Àlex Márquez per Honda

Motociclisme. L’equip no ha volgut eclipsar la retirada de Jorge Lorenzo i l’entrega de premis de la FIM

Tot i els esforços d’HRC per no robar-li el protagonisme a Jorge Lorenzo el dia de la seva retirada, el nom d’Àlex Márquez ha estat el més pronunciat avui a Xest. La seva incorporació a HRC per formar equip al costat del seu germà Marc està pendent d’una oficialització que si no s’ha fet avui és justament perquè s’han volgut respectar els altres esdeveniments, tant l’últim gran premi de la temporada com la gala d’entrega de premis de la FIM. Però la nota s’espera per demà, ja que dimarts Àlex Márquez ja hauria de pujar a la versió de pretemporada 2020 de l’Honda RC213V.

L’acord està substancialment tancat des de divendres. De fet, HRC i Alberto Puig ja coneixien la retirada de Lorenzo des de fa una setmana i han tingut uns quants dies per maniobrar. Les alternatives a Àlex Márquez havien de ser pilots d’Honda LCR, Cal Crutchlow, Takaaki Nakagami o Johann Zarco, però cap dels tres ha presentat uns arguments clarament més convincents per contrapesar prou la falta d’experiència del català. Tampoc ha acabat de fer el pes que Àlex Márquez passés un any a l’equip satèl·lit LCR. No s’hi guanyava gran cosa.

A més, escollint Àlex Márquez Honda satisfà Marc, que afronta ara les negociacions per renovar el contracte que venç a finals del 2020. I que és l’objectiu indissimulat de Ducati per intentar guanyar d’una vegada el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)