Fórmula 1

Victòria de Verstappen en una cursa espectacular a Interlagos

Fórmula 1. El pilot de Red Bull guanya el GP del Brasil al davant de Gasly i Hamilton –investigat per una haver envestit Albon–, mentre que els Ferrari pleguen arran d’una topada entre Vettel i Leclerc en les últimes voltes

Max Verstappen ha estat el vencedor d’un espectacular GP del Brasil, que ha culminat amb un esprint final de dues voltes després de la topada entre els Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc quan rodaven quart i cinquè. Tots dos han hagut de plegar. El pilot de Red Bull liderava el grup rere el cotxe de seguretat, seguit pel seu company Alex Albon, Pierre Gasly (Toro Rosso), Lewis Hamilton (Mercedes) i Carlos Sainz (McLaren). En la represa, el campió del món ha superat Gasly, però ha envestit Albon quan mirava d’avançar-lo i ha provocat la virolla del segon Red Bull.

Hamilton ha perdut la posició amb Gasly, i ha creuat la meta a 62 mil·lèsimes del Toro Rosso. A hores d’ara, els comissaris esportius estan investigant la maniobra, i és probable que Hamilton rebi cinc segons de penalització, amb la qual cosa Sainz s’enlairaria fins al podi i Hamilton cauria fins a la setena posició.

Amb aquest resultat, Verstappen ha pujat fins al tercer lloc de la general, rere els Mercedes –Valtteri Bottas ha plegat a Interlagos, per avaria del motor– i al davant dels Ferrari, quan només falta el GP d’Abu Dhabi per cloure el mundial 2019, d’aquí a quinze dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)