Ral·lis

Citroën deixarà el mundial de ral·lis el 2020 després de perdre Ogier

Motor.

Citroën ha anunciat que deixa el mundial de ral·lis amb efectes immediats després de la decisió del seu pilot estrella, el sis vegades campió del món Sébastien Ogier, de fitxar per Toyota. E francès tenia un any més de contracte però malgrat tot ha decidit marxar per les dificultats que ha tingut tot el 2019 amb el C3 WRC de l marca francesa. El finlandès Esapekka Lappi es queda, en principi, sense volant per al 2020.

“Citroën ha decidit abandonar el programa WRC pel 2020 a causa de l’absència d’un pilot de primer classe”. Totyota anunciarà dilluns el fitxatge d’Ogier juntament amb els d’Elfyn Evans i Kalle Rovanpera. “Hem avançat la decisió de deixar el mundial a finals d’any perquè no podem imaginar un 2020 sense Ogier”.

Citröen, que ha aconseguir 102 victòries i vuit títols de constructors en el mundial de ral·lis, no té la intenció de tornar al mundial ni amb l’aparició el 2022 dels nous cotxes híbrids. El considerat millor pilot de tots els temps del mundial, Sébastian Loeb, va guanyar nou mundials seguits amb la marca francesa (2004-2012).

Sense Citroën només quedaran tres equips oficials al mundial: Toyota, Hyundai i M-Sport Ford.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)