Fórmula 1

Ferrari lliga el futur de Charles Leclerc

Fórmula 1. L’equip italià renova el pilot monegasc per quatre anys més, del 2021 al 2024

El 2020 vencen els contractes de molts dels grans noms de la fórmula 1, com ara Lewis Hamilton (Mercedes), Max Verstappen (Red Bull) i Sebastian Vettel (Ferrari). De moment, el primer equip a moure fitxa ha estat Ferrari, que avui ha anunciat la renovació de Charles Leclerc per quatre anys més, a partir del 2021 i fins al 2024. A la pràctica, doncs, l’equip italià es compromet a llarg termini amb el pilot monegasc, que s’estarà a Maranello cinc anys més pel cap baix.

“Estic d’allò més content de renovar amb l’Scuderia Ferrari. El curs passat com a pilot de l’equip més prestigiós de la fórmula 1 ha estat un any de somni per a mi. Tinc moltes ganes de fer encara més forta la relació que m’uneix a l’equip després d’un any 2019 intens i curull d’emocions. Miro cap al futur amb impaciència i estic preparat per començar la pròxima temporada”, ha declarat Leclerc en el comunicat de l’equip.

Per la seva banda, el cap de Ferrari, Mattia Binotto, ha assegurat en la mateixa nota que la renovació de Leclerc ha estat una decisió “natural”. “Charles forma part de la nostra família des del 2016, i estem orgullosos dels fruits que estem recollint de la nostra Academy. Per tant, ens complau d’allò més anunciar que romandrà amb nosaltres molts anys encara, i tenim moltes ganes d’escriure amb ell noves pàgines de la història del Cavallino Rampante”, hi ha afegit.

Leclerc va vèncer els campionats de GP3 i F-2 el 2016 i el 2017, respectivament, com a pilot júnior de Ferrari, i l’any següent va debutar en la F-1 amb Alfa Romeo Sauber, l’equip B de Maranello. Aquest any va fer el salt a Ferrari en el lloc de Kimi Räikkönen, al costat de Vettel. El seu primer curs amb un equip gran el va confirmar com a futur campió. Encara amb 21 anys, va aconseguir dues victòries, a Spa i Monza, i ha fet set posicions preferents el 2019, més que cap altre pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)