Dakar

Brabec (motos) i Sainz-Cruz (cotxes) se situen líders

Dakar. Han guanyat la tercera etapa

El nord-americà Ricky Brabec (Honda) i Carlos Sainz-Lucas Cruz (Mini) han guanyat la tercera etapa del Dakar en motos i cotxes, respectivament, i s’han situat líders de la general. Ara Bra bec mana a davant de Cornejo (Honda) i Barreda (Honda), mentre que Sainz i el seu copilot català s’avancen a Al-Attiyah-Baumel (Toyota i als anteriors líderws, Terranova-Graue (Mini).

Brabec ha dominat tota l’etapa, des dels primers quilòmetres, i ha acabat amb 9:39 d’avantatge respecte al xilè José Ignacio Cornejo (Honda), el més ben situat d’un grup de pilots que han acabat separats de 10 minuts i que encapçalen el castellonenc Joan Barreda (Honda), els germans Luciano (KTM), Kevin Benavides (Honda) i Matthias Walkner (KTM). Jaume Betriu (KTM) ha estat el millor català amb una vuitena posició formidable, gestada en els quilòmetres abans de l’últim control de pas. Joan Pedrero (KTM)també ha remuntat fins al 13è lloc en la part final de l’etapa –ocupa el mateix lloc en la general– i Laia Sanz (Gas Gas) ha estat 22a.

Entre els damnificats il·lustres, Pablo Quintanilla i Sam Sunderland han cedit prop de mitja hora en la primera meitat de l’etapa.

En cotxes, Carlos Sainz-Lucas Cruz (Mini) han entrat en meta amb 3:31 d’avantatge sobre Al-Attiyah-Baumel (Toyota), a qui avancen per 4:55 en la general. El podi de l’etapa és per al sorprenent pilot Saudita Yasir Seaidan (Mini), que ha avançat a Fernando Alonso-Marc Coma (Toyota) –ja refets dels seus problemes dilluns–, el també saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota), Peterhansel-Fiuza (Mini) i el fins dilluns líder Orlando Terranova (Mini). De Villiers-Àlex Haro (Toyota), guanyadors el dia de Reis, han entrat novens , ja a 16 minuts de Sainz. Nani Roma-Dani Oliveras (Borgward) es classifiquen momentàniament 19ns en l’etapa, a 31 minuts de Sainz. Esteve-Villalobos (Sodicars) i Calleja-Aregall (Toyota) han entrat a una hora del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)