Dakar

Peterhansel contraataca i s’endú la sisena etapa

Motor.

La dura i magnífica pugna entre els tres tenors del Dakar 2020 ha viscut avui un nou episodi amb el contraatac del francès Stéphane Peterhansel (Mini), que s’ha endut la sisena etapa, la més llarga –477 quilòmetres d’especial amb predomini de dunes i desert– amb un temps de 4h01:50 i li ha esgarrapat 1:35 al líder Carlos Sainz i el seu copilot Lucas Cruz (Mini), que han estat segons però que es mantenen al capdamunt de la general. Tretze cops campió del Dakar entre cotxes i motos, Peterhansel suma el seu triomf 78è i el segon de la present edició després d’haver-se endut l’etapa de dimecres. El pilot gal és tercer en la general a 16:20 de Sainz. El tercer lloc l’ha aconseguit el catarí Nasser Al-Attiyah (Toyota), que ha entrat a 3:22 del vencedor i que ha perdut 1:47 respecte del líder en un terreny que li era prou propici i és a 7:48 en la general. L’asturià Fernando Alonso i el seu copilot Marc Coma (Toyota) han acabat sisens.

Per un altre costat, el manresà Gerard Farrés i l’igualadí Armand Monleón han estat els guanyadors de la sisena etapa en la modalitat de SxS –buggies–i ascendeixen quatre llocs en la classificació general fins a la catorzena. Farrés i Monleón han completat l’etapa amb un temps de 5h27:25 i han superar els xilens Francisco López i Juan Pablo Latrach, els líders de la general, per un marge d’1:22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)