Motociclisme

Marc Márquez: “Em trobo pitjor del que m’esperava”

Motociclisme. Reaparició prudent del campió de MotoGP després de l’operació a l’espatlla dreta, en una primera sessió de pretemporada dominada per la Yamaha de Fabio Quartararo

Marc Márquez ha tornat a pujar a la moto de competició, dos mesos llargs després que l’operessin de l’espatlla dreta. I no ho ha fet amb les millors sensacions possibles.

“És molt important tornar a pujar a la moto però desafortunadament em trobo pitjor del que m’esperava. He començat amb energia en la primera sortida a la pista però m’he hagut de calmar i assegurar-me que acabaria el dia. He intentat trobar el meu ritme i treballar en el que necessitàvem, amb la idea de fer 35 voltes avui, 45 demà i diumenge ja en parlarem. És important que l’espatlla s’ha mantingut estable i en la segona tanda no m’ha fet més mal”.

El campió d’Honda ha marcat la seva millor volta en 1:59.676, pràcticament set dècimes més lenta que el millor del dia, Fabio Quartararo (Yamaha SRT, 1:58.945). Fins i tot el seu germà Àlex, nou company d’equip a Honda en substitució de Jorge Lorenzo, ha estat a prop de Marc (1:59.918) en el seu debut oficial: “Soc feliç per com ha anat tot. El test de fa uns dies ens ha permès tenir una base, una ajuda perquè un debutant com jo comenci a entendre una MotoGP en aquest circuit. Avui hem fet passes endavant amb pneumàtics usats. Hi ha feina, però l’experiència que té l’equip li permet dir-me en què m’he centrar cada vegada que surto a pista”.

Yamaha mana

Rere Quartararo –cap sorpresa veure’l encapçalar una llista de temps– s’hi han situat el seu company Franco Morbidelli (1:58.996), amb Àlex Rins (Suzuki, 1:59.125), Cal Crutchlow (Honda LCR, 1:59.234), Jack Miller (Pramac Ducati, 1:59.236), Maverick Viñales (Yamaha Factory, 1:59.367), Aleix Espargaró (Aprilia Gresini, 1:59.427) i Pol Espargaró (KTM Factory, 1:59.537), per completar els vuit més ràpids del dia. Valentino Rossi (Yamaha Factory, 1:59.569) ha tancat la llista dels deu primers rere Joan Mir (Suzuki, 1:59.568).

Dani Pedrosa, pilot de proves de KTM, ha marcat 2:00.017 i Tito Rabat (Ducati Avintia), 2:00.750.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)