Motociclisme

Quartararo torna a ser el més ràpid i Marc Márquez cau Sepang

Moto GP.

Fabio Quartararo (Yamaha) ha tornat a ser el més ràpid en la segona jornada d’entrenaments oficials de Moto GP a Sepang. El francès, millor debutant el 2019, ha estrenat la Yamaha M1 del 2020 i ha completar la seva millor volta en 1:58.572, al davant de Jack Miller (Ducati, 1:58.641) i de Dani Pedrosa, provador de KTM, només 90 centèsimes més lent que Quartararo.

Entre els vuit pilots que han baixat d’1:59 també hi ha hagut Maverick Viñales (Yamaha), Àlex Rins (Suzuki), Pol Espargaró (KTM) i Marc Márquez (Honda), que ha cedit mig segon respecte el pilot més ràpid del dia millorant sensiblement les seves prestacions de divendres, tot i que ha tingut una caiguda sense conseqüències. “Estic content perquè he notat que l’espatlla està molt millor. Haig d’estar molt concentrat perquè no puc cometre errades per la meva condició física. He caigut i primer m’he espantat però estic bé.”. El seu germà Àlex Márquez ha completat 47 voltes amb un millor temps de 1:59.661, a set dècimes del campió de Moto GP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)