Fórmula 1

Ineos s’expandeix a la F-1

Motor. La marca del multimilionari Jim Ratcliffe, que l’any passat ja va comprar l’Sky de Froome i Bernal, s’alia amb Mercedes

La multinacional britànica de productes químics Ineos, propietat de l’home més ric de la Gran Bretanya, Jim Ratcliffe, serà el principal patrocinador de Mercedes, l’equip dominador en la F-1 les últimes temporades. Ineo ja va entrar en el món del ciclisme el 2019 comprant l’Sky i ho va fer amb un èxit indiscutible, ja que la seva jove promesa Egan Bernal va guanyar el Tour de França a l’estiu.

El contracte entre Mercedes i Ineos és de cinc anys i assegura el futur de l’escuderia alemanya, que buscava nous acords per poder mantenir l’hegemonia de l’equip a banda del que ja té amb Petronas.

A banda de l’entrada en el ciclisme i l’acord milionari amb Mercedes, que va ser presentat ahir al Royal Automobile Club a Londres, Ineos també patrocina l’equip britànic de la copa de l’Amèrica de Ben Ainslie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)