Motociclisme

Viñales (Yamaha) fa el millor temps l’últim dia de test en el circuit de Losail

Motor. L’empordanès mostra que està a punt per afrontar l’inici del mundial en el mateix circuit qatarià d’aquí a tretze dies. El campió mundial, Marc Márquez, continua amb problemes en la seva Honda i fa el setè registre

Maverick Viñales i la seva Yamaha han fet el millor temps en la tercera i última sessió dels test que han finalitzat en el circuit de Losail (Qatar). L’empordanès ha marcat un registre d’1:53.858 i juntament amb l’italià Franco Morbidelli (Yamaha), que ha fet 33 mil·lèsimes més, han sigut elss únics en baixar de l’1:54 en aquests tres dies. Viñales ha fet un total de 84 voltes en aquesta última jornada i sembla que està preparat per afrontar l’inici del mundial de Moto GP d’aquí tretze dies en el mateix circuit qatarià.

El barceloní Àlex Rins (Suzuki) ha tornat a estar entre els millors i ha fet el tercer millor temps del tercer dia amb 1:54.068, després d’haver fet el millor els primer dia i el segon en la segona jornada. El campió mundial, Marc Márquez ha continuat amb problemes en la seva Honda i només ha aconseguit el setè millor temps amb 1:54.149 a gairebé tres dècimes (0.291) de la Yamaha de Maverick Viñales. El cerverí ha arribat a pujar a la moto del 2019 del japonès Takaaki Nakagami per intentar millorar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)