Fórmula 1

El GP de Bahrain, a porta tancada

Fórmula 1. La segona prova del mundial se celebrarà sense públic per prevenir la propagació del Covid-19

El circuit de Bahrain ha anunciat aquest matí que el GP de fórmula 1 que s’ha de disputar al golf Pèrsic el 22 de març tirarà endavant, però a porta tancada, per prevenir la propagació del Covid-19.

“Ara mateix, celebrar un gran esdeveniment esportiu, obert al públic i que fa possible la interacció de milers de viatgers internacionals amb els aficionats locals, no seria el més adequat. Tanmateix, per tal que ni l’esport ni els seus seguidors a tot el món se’n vegin afectats excessivament, la cursa tirarà endavant com a esdeveniment només televisiu”, justifica el circuit en un comunicat publicat a Facebook.

Val a dir que, si algun circuit es pot permetre una mesura d’aquest tipus sense pensar-s’hi gaire, és Bahrain. Segons l’organització, l’any passat la cursa va assolir una xifra de 34.000 espectadors el diumenge, el rècord en els seus quinze anys d’història però la més baixa de tot el calendari del mundial.

El GP de Bahrain hauria de ser la segona prova del curs, que en principi arrencarà a Austràlia d’avui en vuit. Per ara, la cursa a Melbourne també tira endavant, per bé que amb controls més exhaustius als viatgers provinents d’Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)