Fórmula 1

Posposada la prova de Fórmula 1 del circuit de Catalunya

Motor.

El circuit de Barcelona-Catalunya ha confirmat avui que la prova de la Fórmula 1 que havia d’albergar del 8 al 10 de maig es posposa a causa del coronavirus, per tal d’assegurar la salut i la seguretat del personal que viatja, els participants del campionat i els aficionats, la nostra principal preocupació.

La Formula 1 i la FIA seguiran treballant estretament amb el circuit de Barcelona-Catalunya, així com amb la resta de promotors afectats, i les autoritats locals per monitoritzar la situació, considerant un període de temps adequat per analitzar la viabilitat de potencials dates alternatives per cada Gran Premi durant l’any, si la situació millora. A més de la prova catalana, s’ha ajornat la cursa dels Països Baixos, que s’havia de fer de l’1 al 3 de maig. El Gran Premi de Mònaco –21 al 24 de maig– queda suspès definitivament com ha anunciat avui la FIA. Austràlia, Bahrain, Vietnam i la Xina ja s’havien ajornat anteriorment fins a nou avís.

Els organismes esperen iniciar la temporada 2020 del campionat tan aviat sigui segur fer-ho amb posterioritat al mes de maig i continuaran monitoritzant regularment la situació en relació a la COVID-19.

Totes les entrades seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional. Tan aviat es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà degudament a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant pels que han adquirit l’entrada a través del web del circuit (www.circuit.cat) com a través d’altres canals.

El traçat va albergar fa tot just un mes dues setmanes d’assajos dels deu equips de la Fórmula 1, els únics sis dies en què les escuderies han pogut rodar enguany. Estava previst un gran canvi de reglament per al curs que ve i la incertesa actual el posava en dubte, fins que ahir la FIA va anunciar que n’ajorna la implementació fins al 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)