Motociclisme

Victòria virtual d’Àlex Márquez a Mugello

Motociclisme. El pilot de Cervera, que també ha signat la volta ràpida, ha estat el més hàbil amb la consola. Pecco Bagnaia i Maverick Viñales han completat el podi, i Marc Márquez ha acabat cinquè

Àlex Márquez ha estat el guanyador de la cursa virtual de Moto GP en el circuit de Mugello, que s’ha disputat aquest matí entre alguns dels pilots de la categoria reina del mundial de velocitat. El petit dels Márquez ha estat el més hàbil amb la consola, i s’ha imposat, per aquest ordre, a Pecco Bagnaia, Maverick Viñales, Fabio Quartararo, Marc Márquez, Àlex Rins, Joan MIr, Miguel Oliveira, Iker Lecuona i Aleix Espargaró.

Després d’una breu sessió de qualificació de 5 minuts i un sol intent per fer la volta ràpida, s’ha configurat la graella de sortida, que ha encapçalat el jove francès Quartararo. A la sortida de la cursa, programada a sis voltes, Àlex Márquez ja s’ha posat primer, mentre que Quartararo i Viñales s’han tocat. Bagnaia ha superat el de Cervera, però aquest li ha tornat l’avançament. El debutant a Moto GP ha fet la volta ràpida a meitat de cursa i s’ha escapat en solitari per vèncer amb relativa facilitat. “El meu únic objectiu era guanyar el meu company d’equip. Espero mantenir el lideratge en la pròxima cursa”, ha comentat Àlex, interpel·lant amb broma al seu germà. Al seu torn, Marc ha replicat: “El meu únic objectiu era no caure, sabia que no era el més ràpid. Un top 5 a Mugello està bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)