Fórmula 1

La temporada de fórmula 1 podria començar a Europa i a porta tancada

Motor. Ross Brawn, el màxim responsable esportiu del mundial, diu que estan treballant amb la possibilitat de que les primeres curses es puguin disputar en el mes de juliol

El màxim responsable esportiu del mundial de formula 1, Ross Brawn, ha manifestat que la temporada 2020 podria començar a Europa i segurament a porta tancada. Dimarts el GP del Quebec va ser la novena cursa ajornada o cancel·lada del mundial. Els responsables de la F1 estan treballant per tenir a punt un nou calendari quan sigui possible tornar a competir i estan pensant en el mes de juliol.

Ross Brawn ha explicat que el desig de la fórmula 1 és córrer el més aviat possible per poder donar als aficionats una mica d’entreteniment en uns temps tant difícils, inclòs si això significa disputar alguns dels primers grans premis sense aficionats. “La nostra opinió és que probablement començar a Europa serà el millor, i podria ser amb una prova tancada. Podrien crear un entorn molt tancat, els equips viatjarien en vols charter, els canalitzaríem cap al circuit i els faríem el test, i sempre que no hi hagués risc per ningú” va dir Ross Brawn.

El màxim responsable esportiu argumenta que és millor tenir una cursa sense espectadors que no tenir cap cursa i recorda que hi ha milions de persones que segueixen l’esport assegudes a casa. També reitera que, es facin el que es faci, no es pot “posar ningú en risc”. Ross Brawn comenta que no tindria cap sentit començar i després haver de tornar a aturar-se i parla de que, si fos possible, estan pensant en començar en el mes de juliol per fer un calendari llarg de 18 o 19 curses, i si han de començar a l’octubre el podrien fer curt de 8 curses, el mínim perquè el mundial sigui vàlid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)