Motociclisme

Dorna diu que competir és la prioritat del 2020

Motor. L’objectiu és tornar a disputar curses tan aviat com sigui segur

Dorna Sports, l’empresa organitzadora del campionat mundial de moto GP, ha fet públic un comunicat en què expressa que la seva prioritat és tornar a competir aquesta temporada. L’objectiu és disputar tots els grans premis possibles, això sí, sempre que sigui segur. “El nostre objectiu numero u sempre ha estat i continuarà sent mirar de córrer la temporada 2020 amb tants grans premis com sigui possible. Sempre, però, actuarem d’acord amb les indicacions de salut i seguretat dels governs i les autoritats sanitàries pertinents”, diu Dorna en el comunicat.

L’empresa organitzadora del mundial també reconeix que només com a última possibilitat es plantejaria la cancel·lació del mundial: “Només si la pandèmia continua deixant en pausa les nostres vides i l’esport per més temps del que qualsevol de nosaltres pot preveure i les restriccions de viatjar continuen vigents, Dorna Sports podria considerar com a últim recurs arribar a debatre la cancel·lació de la temporada 2020.” El comunicat també fa referència al mundial de superbikes i diu que la intenció és la mateixa: competir aviat amb seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)