Fórmula 1

Inici europeu i a porta tancada

Motor. El màxim responsable esportiu del mundial de fórmula 1, Ross Brawn, explica que estan treballant amb la possibilitat que les primeres curses es puguin disputar a partir del mes de juliol

El màxim responsable esportiu del mundial de fórmula 1, Ross Brawn, va manifestar que la temporada 2020 podria començar a Europa i segurament a porta tancada. Dimarts el GP del Canadà va ser la novena cursa ajornada o cancel·lada del mundial d’aquesta temporada. Els responsables de la fórmula 1 estan treballant en un nou calendari de competició perquè estigui a punt quan sigui possible tornar a competir. En aquests moments estan pensant en el mes de juliol.

Ross Brawn va explicar que el desig de la fórmula 1 és córrer al més aviat possible per poder donar als aficionats una mica d’entreteniment en uns temps tan difícils, fins i tot si això significa disputar alguns dels primers grans premis sense la presència d’aficionats. “La nostra opinió és que probablement un inici a Europa serà el millor, i podria ser amb una prova tancada. Podrien crear un entorn molt tancat, els equips viatjarien en vols xàrter, els canalitzaríem cap al circuit i els faríem el test, i sempre que no hi hagués cap risc per a ningú”, va dir Ross Brawn.

El màxim responsable esportiu del mundial va explicar que és millor tenir una cursa sense espectadors que no tenir cap cursa, i va recordar que hi ha milions de persones que segueixen l’esport assegudes a casa seva. També va reiterar que facin el que facin “no podem posar a ningú en risc”. Ross Brawn va comentar que no tindria cap sentit començar a disputar grans premis i després haver de tornar a aturar-se, i va assenyalar que estaven pensant a començar, si fos possible, al mes de juliol per fer un calendari llarg de 18 o 19 curses. Si han de començar a l’octubre el calendari podria ser més curt, de vuit curses, el mínim perquè el mundial sigui vàlid. També estan mirant la possibilitat de fer les últimes curses l’any vinent, però hi veuen moltes complicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)