Motociclisme

Rins, a Suzuki fins al 2022

Motor. “És el lloc perfecte per a mi”, diu el guanyador de dues curses en l’últim mundial, que complirà com a mínim sis anys a l’equip

Àlex Rins (Barcelona, 1995) continuarà fins al 2022 a l’equip oficial de Suzuki a MotoGP, després de la renovació per dos anys més anunciada quan encara ha de començar el campionat del món d’aquest 2020, l’últim en què tenia contracte. El pilot barceloní va debutar a la categoria reina el 2017, quan va tenir una greu lesió a principi de temporada. L’any següent ja va pujar al podi per primer cop amb el seu tercer lloc al Gran Premi de l’Argentina i, en l’edició del 2019, va guanyar dues curses, a Texas i a Silverstone, i va ser el quart del campionat del món.

“El meu desig era continuar a Suzuki. El projecte té el potencial per guanyar, en tinc ganes i per això encaixem perfectament”, diu Rins, que s’assegura estar sis anys a l’equip al qual va arribar amb dos subcampionats i dos tercers llocs en les generals de Moto 3 (8 victòries i 23 podis) i Moto 2 (4 i 17).

“És el lloc perfecte per a mi i estem treballant dur per obtenir grans resultats. Sempre he cregut en l’equip i per això ha estat fàcil arribar a l’acord”, explica el barceloní, que al febrer ja s’havia mostrat com un dels pilots més ràpids en els tests. “Hem assolit podis i victòries i sento que el millor encara ha d’arribar”, diu Shinichi Sahara, de Suzuki.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)