Motociclisme

Cancel·len les 24 Hores

Motor. La prova catalana de resistència de motociclisme s’havia de fer del 3 al 5 de juliol i ara s’està estudiant un format més reduït per intentar disputar-la el segon semestre de l’any

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme que s’havien de disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 3, 4 i 5 de juliol s’han cancel·lat davant la situació d’incertesa generada per la Covid-19. Els responsables del Circuit, conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme i la secretaria general de l’Esport i de l’Activitat Física, ja estan estudiant un nou format d’aquesta tradicional prova de resistència catalana. La nova competició podria ser més reduïda i englobada en algun dels mítings que ja estan programats per al segon semestre d’aquest mateix any 2020.

En aquests moments faltava poc perquè s’iniciés el període d’inscripcions per a la competició, i els organitzadors han decidit fer ara oficial l’anul·lació davant la impossibilitat que la prova es desenvolupi amb les màximes garanties de seguretat. Joan Fontserè, el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha destacat: “Ens hem vist obligats a prendre aquesta dolorosa decisió amb suficient temps per tal de no perjudicar els equips i pilots, que es preparen per a les 24 Hores amb mesos d’antelació.” El director general del Circuit ha comentat que volen mantenir molt viu l’esperit de la resistència motociclista aquesta temporada, tot i la complicada situació que s’està vivint en aquests moments, i ha manifestat: “Estem valorant un nou format de cursa més reduït, que s’anunciarà en el moment oportú.”

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme tornaran a incorporar-se amb total seguretat en el calendari del Circuit de Barcelona-Catalunya de la temporada de l’any 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)