Fórmula 1

La F1 vol començar a Àustria el 5 de juliol i sense public

Motor. Els responsables del mundial estan treballant en un calendari d’entre 15 i 18 curses, tot i que avui mateix s’ha anul·lat el GP de França de finals del mes de juny

Els responsables del mundial de formula 1 estan treballant amb un nou calendari d’entre 15 i 18 curses i el director general Chase Carey, ha manifestat que la temporada podria començar el 5 de juliol amb el GP d’Àustria, sense públic en el circuit. Avui mateix s’ha conegut que el GP de França previst pel 28 de juny queda anul·lat aquest 2020, però això no ha fet canviar els plans dels organitzadors de la formula 1.

Chase Carey ha explicat que la temporada s’iniciarà a Europa a partir de juliol i fins setembre, per passar després a Àsia i Amèrica en els mesos d’octubre i novembre, i finalitzar al desembre amb les curses de Bahrain i Abu Dabi després de disputar-se entre 15 i 18 curses. “Les primeres curses es disputaran sense espectadors, però esperem que n’hi pugui haver en les curses quan vagi avançant el calendari” ha explicat Carey, que pensa publicar el calendari definitiu el més aviat possible.

El director general de l’organització de la formula 1 també ha dit que estan treballant amb els equips i els organitzadors de cada cursa per poder entrar i treballar en cada país en funció de les restriccions que hi hagin. Carey ha volgut deixar molt clar: “L’única prioritat segueix sent garantir la salut i la seguretat” de totes les persones involucrades en un gran premi. Això implica segons ha manifestat, que tots els plans que han fet es poden anar canviant ja que hi ha molts aspectes del coronavirus que son desconeguts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)