Fórmula 1

El GP del circuit de Barcelona-Catalunya apunta al 9 d’agost

Fórmula 1.

La cita catalana de la fórmula 1 2020 es disputarà al circuit de Barcelona-Catalunya el 9 d’agost si es confirma la proposta de calendari que s’ha filtrat i que han difós diversos mitjans en les últimes hores. Sembla que és la versió de què disposen ja els equips. No és, però, la primera versió del calendari de la nova normalitat que ha elaborat Liberty –altres mitjans ubiquen el GP català el 23 d’agost–, de manera que s’ha d’esperar la confirmació abans de considerar la data com a ferma... amb permís de la Covid-19 i els possibles rebrots.

Amb aquesta data, que el GP es disputi a porta tancada, sent sempre un contratemps, és menys rellevant estar-se un munt d’hores sota el dur sol de l’agost és una heroïcitat que hauria fet enrere un gran nombre d’aficionats. A més, amb els grans premis a porta tancada, Liberty s’avé a renegociar els drets perquè les curses no representin la ruïna dels circuits.

19 curses

El calendari que s’ha filtrat conté 19 grans premis que es disputarien entre el 5 de juliol i el 13 de desembre. Arrenca a Àustria amb dos GP consecutius (5 i 12 de juliol) i continua el 26 de juliol i el 3 d’agost (està per definir si a Anglaterra o Alemanya). Catalunya (9 d’agost), Hongria (23 d’agost), Bèlgica (30 d’agost), Itàlia (6 de setembre), Azerbaidjan (20 de setembre) i Rússia (27 de setembre) donen forma a la temporada europea, amb 11 curses.

La tardor es reparteix entre Àsia i Amèrica. Arrenca el 4 d’octubre a la Xina i continua pel Japó (11 d’octubre), Estats Units (25 d’octubre), Mèxic (1 de novembre), el Brasil (8 de novembre), el debutant Vietnam (22 de novembre) i dues curses a Bahrain per acabar el campionat (29 de novembre i 6 de desembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)