Fórmula 1

Cancel·lat el retorn del Gran Premi d’Holanda

Fórmula 1.

L’organització del que havia de ser el retorn del Gran Premi d’Holanda de Fórmula 1 i que s’havia d’haver disputat el 3 de maig al circuit de Zandvoort, ha cancel·lat la cursa que havia ajornat el mes passat. De fet, Holanda ja havia caigut de l’alineació i no figurava en els esborrany de calendaris hipotètics. Zandvoort va ser seu del campionat per darrera vegada el 1985.

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), per un altre costat, ha aprovat que els cotxes del 2021 siguin els mateixos que els del 2020 i no se’n farà un de nou com és habitual. L’organisme també ha acordat, en un paquet de mesures per minimitzar la crisi provocada per la pandèmia, que els equips podran fer una despesa de fins a 145 milions de dòlars (una mica més de 130 milions d’euros), un nou sostre per minimitzar l’impacte en els equips més dèbils. La FIA ha programat un calendari de reducció de costos:145 milions de dòlars el 2021, 140 el 2022 i 135 de 2023 a 2025. En l’apartat tècnic, els monoplaces seran més pesats amb un pes mínim de 749 kg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)