Motociclisme

El Gran Premi de la Gran Bretanya i el d’Austràlia tampoc es faran

Motociclisme. S’havien de disputar l’últim cap de setmana d’agost a Silverstone i del 23 al 25 d’octubre a Phillip Island

Silverstone i Phillip Island són les dues darreres cites del mundial de motociclisme que cauen del calendari d’aquest 2020, segons anuncien la FIM, la IRTA i Dorna Sports com a conseqüència del coronavirus i els canvis que ha provocat en les dates del campionat del món.

La cancel·lació del Gran Premi de la Gran Bretanya, que s’havia de fer del 28 al 30 d’agost, suposa un parèntesi a setanta anys de competició a les Illes.

Quan comença?

El mundial de Moto GP –se n’havien disputat les primeres curses de Moto 2 i Moto 3– començarà el 19 de juliol al circuit de Jerez, que seria també l’escenari de la segona prova puntuable, el dia 26, si el govern de l’estat hi dóna el vist i plau.

El mundial es traslladaria a la República Txeca (9 d’agost) i Àustria (16), que podria ser l’escenari d’una segona cursa mentre el Circuit de Barcelona-Catalunya seria el marc de dues curses, el 6 i 13 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)