Fórmula 1

Joan Fontseré

Director del Circuit de Barcelona-Catalunya

“Aquest any no pagarem cànons”

Motor. El director del Circuit Barcelona-Catalunya confirma que s’estalviaran la quota de F-1 i Moto GP perquè no tindran ingressos per taquillatge ni hi haurà impacte econòmic a la zona

El director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontseré, ha confirmat en una entrevista a Efe que aquest any el consorci no pagarà el cànon dels Grans Premis de fórmula 1 i de Moto GP, ja que no es produiran ingressos per taquillatge ni hi haurà impacte econòmic a la zona. “Una de les condicions que hem posat a Liberty Media i Dorna és no pagar el cànon perquè tampoc tindrem ingressos”, ressalta Fontseré. La situació és paradoxal perquè aquest estalvi fa que el compte d’explotació del circuit sigui aquest curs millor que el d’altres anys. “Cal tenir en compte que l’impacte econòmic d’aquests Grans Premis es genera al territori”, aclareix. El GP de fórmula 1 serà, per tant, a porta tancada i només hi assistiran entre 1.500 i 2.000 persones necessàries per a l’organització. Fontseré també ha explicat que havien donat a Liberty Media la possibilitat de fer dos grans premis de F-1, però que des del principi van considerar celebrar aquí únicament una cursa. En Moto GP, de moment, la porta és oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)