Motociclisme

Situen Pol Espargaró amb Marc Márquez

Motociclisme. El vallesà podria ser el company del campió mundial a l’equip HRC Repsol Honda l’any 2021

Pol Espargaró serà el company d’equip de Marc Márquez a Repsol Honda els anys 2021 i 2022 si es confirmen les informacions difoses per diversos mitjans en les últimes hores. Sobtaria l’arribada del pilot vallesà per ocupar la plaça que en el minicampionat del 2020 serà per a Àlex Márquez, però el germà del vuit cops campió del món entén que podrà progressar més sense la pressió de la comparació constant amb Marc, i el seu futur podria estar en l’equip LCR –probablement en el lloc de Cal Crutchlow– amb material Honda de fàbrica i totes les evolucions perquè no tingui dèficits mecànics. La maniobra d’HRC s’encamina a garantir la formació en la màxima categoria de qui consideren una aposta de futur.

El mànager de Repsol Honda, Alberto Puig, nega que hi hagi res signat, i el mànager de Pol Espargaró, Homer Bosch, ha assegurat que no hi ha cap oferta en ferm. El mateix pilot català fa dies havia admès que estava parlant amb HRC i Ducati. Pol Espargaró ha manifestat que només es planteja abandonar KTM si es produeix un canvi a “una moto oficial i guanyadora”, i que no acceptarà pilotar per una escuderia satèl·lit. “Vull alguna cosa que sigui molt superior a on soc; si no, no faré aquest pas”, ha ratificat. Per a Pol Espargaró seria un estímul i el premi a una trajectòria que té el seu principal èxit l’any 2013, quan va guanyar el títol de Moto 2 després d’haver-ne estat subcampió. En Moto GP va córrer amb una Yamaha Tech 3 durant tres anys (6è, 9è i 8è) i va fitxar per KTM el 2017 (17è, 14è i 11è). Suma 15 victòries entre Moto 2 i 125 cc.

EL PROTAGONISTA

Vull alguna cosa que sigui molt superior a on soc; si no, no faré aquest pas
Pol Espargaró
PILOT DE ktm
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)