Fórmula 1

Ferrari presentarà novetats en el segon gran premi

Fórmula 1. La segona posició de Charles Leclerc no ha amagat els problemes del cotxe en la cursa inaugural

La segona posició de Charles Leclerc en el GP d’Àustria no ha amagat els problemes que va tenir Ferrari en la cursa, l’escuderia ha decidit avançar les actualitzacions del seu SF1000 al GP d’Esteria, també en el circuit austríac, que es disputarà aquest cap de setmana. En principi s’havien de presentar en la tercera cita del GP d’Hongria el dia 19 de juliol.

En un comunicat Ferrari ha explicat que potser no tindran totes les modificacions pensades a punt i que no podran retallar les diferències amb Mercedes però si esperen millorar el seu pas per volta i sobretot les sensacions dels pilots. Des de Ferrari volen comprovar el més aviat possible si la direcció escollida en el desenvolupament del cotxe és la correcta.

El director de l’escuderia Ferrari, Louis Camilleri, ha manifestat que Ferrari afronta els problemes de front i sense plorar, i ha afirmat: “Queda molta feina a fer, Està clar que hem de millorar”. Louis Camilleri també ha destacat “el talent i la determinació” de Charles Leclerc quan va defensar el segon lloc davant cotxes més ràpids i s’ha mostrat preocupat pels problemes que va tenir Sebastian Vettel, que va ser desè i no va mostrar el seu millor rendiment perquè: “Estava incòmode amb l’equilibre del cotxe”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)