Fórmula 1

El mundial de F-1 s’amplia amb dues proves més

Motor. El GP de la Toscana, el 13 de setembre a Mugello, i el de Rússia, el 27 a Sotxi, eleven a deu el nombre de curses del campionat, que manté la porta oberta a més incorporacions

La direcció de fórmula 1 ha anunciat l’ampliació del calendari del campionat amb dues proves més. A les vuit ja programades, s’hi afegeixen de moment el Gran Premi de la Toscana (13 de setembre), que es disputarà en el territori Ferrari, al circuit de Mugello, i el de Rússia, el 27 de setembre a Sotxi. En tot cas, els mandataris de la fórmula 1 confien que el calendari es pugui ampliar i que finalment hi hagi entre quinze i divuit proves.

Verstappen, a l’atac

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) va ser el més ràpid (1:03.660) en el còmput de les dues sessions lliures del Gran Premi d’Estíria, que es disputa demà al Red Bull Ring. Verstappen, que diumenge passat es va haver de retirar per problemes electrònics, mirarà de recuperar el seu idil·li amb el traçat de Spielberg, on havia triomfat en les dues temporades anteriors. El segon lloc va ser per al líder del mundial, el finès Valtteri Bottas (Mercedes), amb 1:03.703, seguit per Checo Pérez (Racing Point), amb 1:03.877. El defensor del títol, Lewis Hamilton (Mercedes), no va poder passar del sisè lloc (1:04.348), darrere del canadenc Lance Stroll (Racing Point), quart amb 1:04.241, i de l’espanyol Carlos Sainz (McLaren), cinquè amb 1:04.333. Per avui i per demà al matí hi ha previsions de fortes pluges i si no es poguessin disputar els entrenaments oficials es donaria per bona aquesta segona sessió lliure per a la configuració de la graella de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)