Fórmula 1

Hamilton i Mercedes, imparables a Hongria

Motor.

Lewis Hamilton ha signat la seva pole número 90 en el mundial, la novena a Hongria, en una sessió de qualificació en què Mercedes ha mostrat una superioritat alarmant per als seus rivals. No només les fletxes negres de Hamilton i Bottas –a una dècima del seu company– han volat sobre el traçat d’Hungaroring sinó que els Racing Point de Lance Stroll i Sergio Pérez, també amb motor Mercedes, sortiran demà tercer i quart, a 9 dècimes i un segon respectivament dels pilots oficials de la marca alemanya. Ferrari continua lluitant per fer un cotxe mínimament competitiu però avui s’ha conformat en col·locar Vettel i Leclerc en la tercera línia, a més 1,3 segons de Hamilton. Pitjor ho ha passat Red Bull. Max Verstappen, arriscant molt, ha entrat en la Q3 i sortirà setè però el seu company Alex Albon, n’ha quedat fora.

Hamilton i Bottas no només han estat les més ràpids amb els pneumàtics tous sinó també amb els mitjans, tot un avís per a la cursa de demà. Només algun factor sorpresa, com l’aparició de la pluja, podria igualar les forces. Hamilton, amb tot, no sembla disposat a deixar escapar l’ocasió d’igualar un dels rècords que manté Michael Schumacher, nou victòries en un mateix gran premi. L’alemany ho va aconseguir a França i l’actual campió del món ho pot assolir avui a Hongria. Necessita, a més, la victòria per retallar la diferència que li porta el seu company en un mundial molt reduït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)