Motociclisme

Márquez veu la llum

Motor. El pilot, operat a la Quirón, no té el nervi radial afectat i només es perdrà, si tot va bé, un gran premi

El campió del món de Moto GP, Marc Márquez (Repsol Honda RC 213V), va ser operat ahir a la clínica Quirón de Barcelona per l’equip mèdic de Xavier Mir del trencament del terç mitjà de l’húmer del braç dret.

El més rellevant de la intervenció és que es va apreciar que no hi havia afectació del nervi radial, fet que permetrà al pilot una rehabilitació ràpida. Així, Márquez només es perdrà el Gran Premi d’Andalusia d’aquesta setmana a Jerez i, si tot va bé, podrà reaparèixer al Gran Premi de la República Txeca a Brno (9 d’agost). Els metges han implantat a Márquez una placa de titani per fixar la fractura.

Márquez s’estarà fins demà a l’hospital en observació abans de començar la recuperació. El directiu esportiu de l’equip Repsol Honda, Alberto Puig, mostra el seu optimisme, malgrat les circumstàncies: “Tots els pilots estan exposats a les lesions i Marc trigarà un temps a recuperar-se, però estem contents de com ha anat tot. L’operació ha anat bé i a l’equip estem motivats però hem de ser pacients.”

PROTAGONISTA

Marc trigarà un temps a recuperar-se però estem contents de com ha anat tot
Alberto Puig
Director esportiu honda repsol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)